Ryba w cieście podawana na młodych listkach sałaty z sosem mango

Potrzebne składniki:

  • Ryba w cieście – 1 porcja
  • Sałata- 1 garść
  • Papryka- 1/4 sztuki
  • Pomidor – 1/3 sztuki
  • Ogórek- 1/6 sztuki
  • Kiełki rzodkiewki- 1 łyżka
  • SOS MANGO
  • Mango- 1/3 sztuki
  • Chilli w proszku- 1/3 łyżeczki

Przygotowanie:

  • Warzywa dowolnie pokroić
  • Na przygotowaną sałatę wyłożyć warzywa, kiełki, pokrojoną rybę
  • Mango zblendować z chilli,  polać sałatkę

Propozycja podania:

Pieczywo

Wartość odżywcza 1 porcji

  • 310kcal
  • 20,6g białka
  • 11,1g tłuszczu
  • 34,3g węglowodanów