Potrzebne składniki:

  • Mąka pełnoziarnista 2 czubate łyżki + 1 łyżka mąki pszennej (można użyć dowolnej mąki)
  • Jaja- 1 sztuka
  • Mleczko kokosowe- 1/2 szklanki

Przygotowanie:

  • Wszystkie składniki dobrze zmiksować
  • Naleśniki smażyć na patelni teflonowej

Propozycja podania:

Dżem/ serek kanapkowy/ owoce 

 

Z porcji otrzymałam 3 sztuk

Wartość odżywcza 1 naleśnika

  • 126kcal
  • 4,1 g białka
  • 6,3 g tłuszczu
  • 12,6g węglowodanów
0 komentarzy:

Dodaj komentarz

Chcesz się przyłączyć do dyskusji?
Feel free to contribute!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *