Potrzebne składniki:
- Wędzona ryba – 100g ( np. dorsz, makrela)
- Masło (d0bre) – 2 łyżki
- Koncentrat pomidorowy- 2 łyżki
- Przyprawy: pieprz świeżo mielony
Przygotowanie:
- Z ryby usunąć ości
- Wszystkie składniki włożyć do wysokiego naczynia i zmiksować na gładką masę
Wartość odżywcza całej pasty
- 409 kcal
- 24g białka
- 31g tłuszczu
- 10g węglowodanów
/Autor Paulina Dopierała
0
0
Paulina Dopierała
https://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2021/01/Logo-300x177.png
Paulina Dopierała2019-12-11 14:48:212019-12-11 14:48:21Pomarańczowa pasta rybna
Bigos- wersja bez wyrzutów sumienia :) Nadziane bagietki
Scroll to top
Dodaj komentarz
Chcesz się przyłączyć do dyskusji?Feel free to contribute!