Potrzebne składniki:
- Wędzona ryba – 100g ( np. dorsz, makrela)
- Masło (d0bre) – 2 łyżki
- Koncentrat pomidorowy- 2 łyżki
- Przyprawy: pieprz świeżo mielony
Przygotowanie:
- Z ryby usunąć ości
- Wszystkie składniki włożyć do wysokiego naczynia i zmiksować na gładką masę
Wartość odżywcza całej pasty
- 409 kcal
- 24g białka
- 31g tłuszczu
- 10g węglowodanów
/Autor Paulina Dopierała
https://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2020/12/20191210_184258.jpg
1329
1920
Paulina Dopierała
https://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2021/01/Logo-300x177.png
Paulina Dopierała2019-12-11 14:48:212021-01-24 13:41:01Pomarańczowa pasta rybna
Bigos z kiszonej kapusty
Nadziane bagietki
Scroll to top