ŚniadaniePasta z tuńczyka i jajkaPotrzebne składniki: Tuńczyk w sosie własnym lub wodzie – 1/2 puszki (ok. 85g) Jaja- 1 sztuka Majonez- 1 łyżeczka Koperek- 1 łyżeczka (posiekanego) Ogórek- 1 mała sztuka Przyprawy: świeżo mielony pieprz Przygotowanie: Tuńczyka odsączyć z wody/ sosu, wyłożyć do pojemnika Jajko ugotować na twardo, wystudzić, pokroić w drobną kostkę Ogórka obrać, pokroić w kostkę Wszystkie składniki dobrze ze sobą połączyć Propozycja podania: Pieczywo Danie dla 2 osób Wartość odżywcza 1 porcji 134kcal 12g białka 8,5g tłuszczu 1,3g węglowodanów 23 lipca, 2019/Autor Paulina Dopierała https://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2020/12/pasta.jpg 1544 1920 Paulina Dopierała https://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2021/01/Logo-300x177.png Paulina Dopierała2019-07-23 16:58:202021-01-24 15:38:34Pasta z tuńczyka i jajka