Potrzebne składniki:
- Płatki jaglane- 3 łyżki
- Mleko ( lub napój roślinny) -150ml
- Kakao- 1 łyżeczka
- Miód/ słodzik/ cukier- 1 łyżka
- Banan- 1/2 sztuki
- Opcjonalnie- wiórki kokosowe 1 łyżeczka
Przygotowanie:
- Płatki jaglane ugotować w mleku
- Dodać kakao, miód/ słodzik/ cukier, wymieszać
- Jaglankę przełożyć do miseczki, banana pokroić w plastry i ułożyć na gotowej jaglance.
- Opcjonalnie posypać wiórkami kokosowymi
Danie dla 1 osoby
Wartość odżywcza 1 porcji
- 341kcal
- 9g białka
- 6g tłuszczu
- 63g węglowodanów
/Autor Paulina Dopierała
https://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2020/12/20190411_081145.jpg
1440
1920
Paulina Dopierała
https://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2021/01/Logo-300x177.png
Paulina Dopierała2019-07-24 15:30:422021-01-24 15:38:11Czekoladowa jaglanka
Pasta z tuńczyka i jajka
Indyk w sosie własnym
Scroll to top