W głębokim garnku rozgrzać olej, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek oraz ziemniaki pokrojone w kostkę, smażyć ok 2-3 minut.
Po tym czasie dodać kalafiora rozrobionego na różyczki oraz 2 litry wody, przyprawić i gotować do miękkości warzyw
Gdy warzywa będą już miękkie dodać śmietankę, pietruszkę i zmiksować na gładki krem.
00Paulina Dopierałahttps://www.diet-vital.pl/wp-content/uploads/2021/01/Logo-300x177.pngPaulina Dopierała2020-01-13 12:46:112020-01-13 12:46:11Krem z kalafiora ze świeżym szczypiorkiem
0komentarzy:
Dodaj komentarz
Chcesz się przyłączyć do dyskusji? Feel free to contribute!
Dodaj komentarz
Chcesz się przyłączyć do dyskusji?Feel free to contribute!