Potrzebne składniki:

  • Pomidor – 2 sztuki
  • Ogórek- 1 mała sztuka
  • Cebula czerwona- 1/3 sztuki
  • Oliwki- 10 sztuk
  • Feta- 2 plastry ( ok. 50g)
  • Oliwa z oliwek- 2 łyżki
  • Przyprawy: sól, świeżo mielony pieprz, 0,5 łyżeczki oregano, 0,5 łyżeczki bazylii

Przygotowanie:

  • Pomidory pokroić w ćwiartki, ogórka w plastry, cebulę w plastry
  • Wszystkie składniki wyłożyć do salaterki, posypać przyprawami i polać oliwą

Propozycja podania:

Pieczywo

Wartość odżywcza

  • 390kcal
  • 12,6g białka
  • 32,5g tłuszczu
  • 16,9g węglowodanów 
0 komentarzy:

Dodaj komentarz

Chcesz się przyłączyć do dyskusji?
Feel free to contribute!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *